Понеділок, 01 листопада 2021 10:46

Спецтехніка DASAN в Україні продаватиметься під брендом SKYMAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відбувся ребрендинг TM DASAN та перейменування бренду на SKYMAN.

Відтепер в Україні ці південнокорейські автогідропідйомники, вантажні меблеві підйомники та бурокранові машини доступні під новим ім'ям - TM SKYMAN.

Усі гарантійні зобов'язання щодо раніше виготовлених для українських споживачів продуктів під TM DASAN зберігаються в повному обсязі.

Південнокорейська компанія Dasan Heavy Industries Co., Ltd. на світовому ринку виробників крано-маніпуляторних установок відома з 1998 року.

Перший автопідйомник SKYMAN випущений у 2003 році, і за минулі роки модельний ряд кранових установок поповнився широкою лінійкою автовишок SKYMAN, замовити та придбати які можна в Україні, звернувшись на Завод спецтехніки «Техкомплект».

Нагадаємо, що телескопічні автогідропідйомники SKYMAN з робочою висотою 30/34 м, що встановлюються на дорожні вантажні шасі, застосовуються для виконання таких висотних робіт:

обслуговування та ремонт світлофорів;

обслуговування опор вуличного освітлення;

фасадні роботи з звукоізоляції та чищення стін;

забезпечення роботи охоронного висвітлення.

Крім того, конструкція автомобільних вишок SKYMAN якнайкраще підходить для монтажу та сервісу електромереж, комунікаційних пристроїв зв'язку, об'єктів кабельного телебачення.

Асортимент автовишок SKYMAN не обмежується тільки такими значеннями робочої висоти, але, зважаючи на різноманітність пропонованих автовишок від інших постачальників, у модельному ряду найбільш привабливі за вартістю та пропонованими конструктивними та технічними перевагами моделі саме з цими значеннями максимальної робочої висоти.

Спецтехніка SKYMAN з Південної Кореї пропонується українським покупцям на умовах продажу «повного циклу».

Також Завод спецтехніки «Техкомплект» пропонує великовузлове складання, встановлення на вантажне шасі та продаж «під ключ» південнокорейської крано-маніпуляторної установки SKYMAN з буровим обладнанням з двопоточною гідросистемою та двошвидкісною системою обертання бура.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2021 року до асортименту підйомних механізмів, які пропонує для України Завод спецтехніки «Техкомплект», додано телескопічні вантажні підйомники для підняття меблів у будинках без вантажних ліфтів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: