П'ятниця, 19 березня 2021 14:04

Dongfeng здійснює технологічний прорив у сфері автономного транспорту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, уряд провінції Хубей (Китай) спільно з одним з найбільших світових автовиробників корпорацією Dongfeng Motors розпочали реалізацію проекту автономних таксі.

У кожному RoboTaxi, створеному на базі електромобілів Dongfeng, встановлена ​​система навігації і позиціонування Beidou, а також система сприйняття навколишнього середовища, що включає в себе камери високої роздільної здатності, лідари і радар міліметрового діапазону хвиль.

Бортовий суперкомп’ютер, що працює на базі новітніх 5G-технологій, буде точно і швидко визначати різні сценарії руху, що дозволить забезпечити безперебійну роботу таксі.

З огляду на нормативні вимоги, в салоні цих самоврядних таксі будуть перебувати техніки-контролери безпеки. Однак вони візьмуть на себе керування транспортним засобом лише в тому разі, якщо виникне екстрена ситуація.

Більше 40 самоврядних транспортних засобів вийшли на дороги центральної частини зони економічного і технологічного розвитку міста. Програма пробної експлуатації охоплює близько 20 спеціальних паркувальних місць і більше 10 маршрутів.

Не виключено, що згодом проект, започаткований і вдосконалений при работі в таксі, може буди розширений і для використання у вантажному транспорті.

Детальну інформацію про технічні характеристики, комплектацію та умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати по т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, та на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

А також шукайте в соцмережах: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: