Четвер, 18 березня 2021 13:38

IVECO вийшла на другу позицію за продажами вантажівок в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в лютому 2021 року відбулися системні зміни на українському ринку вантажівок (GWV> 3,5 т).

Так, згідно з даними AUTO-consulting, якщо лідерство на ринку зберіг МАЗ, з часткою майже 26%, то на друге місце вийшла компанія IVECO, якій вдалося переконати в своїх перевагах 15,4% покупців. До того ж, результат IVECO в лютому став зовсім не випадковим, а системним і прогнозованим.

«IVECO Україна» ще декілька років тому взяла курс на активну співпрацю з українськими виробниками спецнадбудов і сегмент за сегментом збільшувала пропозицію техніки у різноманітних виконаннях. В активі у IVECO була вдала рамна модель Daily, яка відносно легко трансформувалась і мала широкий модельний ряд, як за вантажопідйомністю, так і за довжиною колісної бази. До того ж, IVECO першою змогла запропонувати ринку повноцінний повний привід (4x4), здвоєні кабіни і подовжені версії Daily.

IVECO повністю замінила в якості шасі російські вантажівки, які впродовж багатьох років обирали комунальні підприємства та бюджетні організації завдяки їх  невисокій вартості. Однак, альтернативні пропозиції на IVECO Daily, EuroCargo виявилися більш економічними, комфортними, компактнішими і зручнішими. Зрештою, на IVECO стали переходити не тільки в середньому сегменті, але й покупці важких вантажівок.

Вже в 2020 році IVECO стала реально претендувати на лідерство на українському ринку, проте поки основні продажі бренду концентрувалися в сегменті 3,5-7 т. А ось в лютому 2021 року IVECO почало вже системно концентруватися на лідерстві відразу у всіх сегментах українського ринку вантажівок.

В лютому 2021 року IVECO стала лідером в сегменті 3,6-8 т (частка ринку 29%), зайняла №2 в сегменті 8-16 т (24% в даному класі) і стала №2 (частка ринку 11, 5%) у важкому сегменті вантажівок> 16 т. До того ж, у компанії очевидно є ще куди зростати. Тобто, драйвери для зростання у IVECO простежуються практично в усіх трьох головних сегментах українського ринку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім цього, в минулому році IVECO вивела на український ринок відразу дві свої ключові новинки: нове покоління Daily і абсолютно новий тягач S-Way, тому станом на 2021 рік компанія може похвалитися відмінним портфелем новинок.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: