Середа, 26 серпня 2020 10:54

В Україні відкрився новий центр MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN в Україні відкрив новий – вже восьмий – концептуальний авторизований сервісний центр.

Новий центр MAN розмістився на площі 2,5 га на в’їзді в Житомир. Площа будівлі разом з майстернями займає більше 3 тис кв.м., а склад з запасними частинами – 310 кв.м – передає SpecMachinery.com.ua.

Нова сервісна станція має три 25-метрові оглядові ями, обладнані п’ятьма 16-тонними домкратами, має діагностичну лінію з найсучаснішим обладнанням німецької фірми МАХА.

Станція оснащена  чотирма плунжерними підйомниками загальною вантажопідйомністю 60 тонн, а також пересувним колонним підйомником з шістьма автономними опорами вантажопідйомністю 7,5 тонн кожна. Пост рихтування й зварювання обладнаний стапелем JOSAM.

В новому сервісному центрі здійснюють гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів та причепів, ремонт вантажівок і автобусів MAN, модернізацію транспортних засобів з системами кондиціонування повітря, обігрівачів, встановлення додаткового обладнання (додаткові паливні баки, допоміжні пристрої) та багато іншого.

До того ж центр має можливість проведення перевірок на відповідність екологічності транспортних засобів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: