Середа, 03 червня 2020 16:53

На ринок України звернули увагу «бодібілдери» спецтехніки з Польщі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні запрацювало представництво польської фабрики кузовів SLT Group Dariusz Lewandowski.

Заснована в 1981 році, SLT Group Dariusz Lewandowski сьогодні реалізує спецтехніку на базі IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Scania та ін. по всій Європі. Це різноманітні самоскиди, платформи з кранами-маніпуляторами, тощо.

Як SpecMachinery.com.ua розповідав в матеріалі «IVECO виявився стійким до коронакризи», у період коронакризи в Україні і в світі зменшився попит на велику «важку» техніку, проте збільшився попит на легкі вантажівки; до того ж, українські дилери відомих брендів почали звертати більшу увагу на виготовлення спецтехніки за кордоном, а не в Україні.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, причиною цього стали складнощі з роботою українських виробників, і в результаті специфічні машини почали замовляти в Польщі. І виявилося, що виготовлення кузовів в Польщі, навіть з усіма митними зборами, не набагато дорожче, ніж в Україні.

В Україні вже працюють кузова, напівпричепи Wielton, KH-Kipper, Meiller. Тому досить логічним є крок SLT Group Dariusz Lewandowski бути ближче до клієнта.

Представництво польських «бодібілдеров» в Україні отримало назву SLT Group Ukraine.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: