Вівторок, 02 червня 2020 10:26

Провідні виробники «розумних» систем для авто об'єдналися для створення машини майбутнього

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в першу чергу мова йде про новий комерційний автомобіль.

Концерн ZF завершив процес поглинання компанії Wabco, що займається виробництвом електронних технологій для різного виду транспорту. Основна мета інтеграції ZF та Wabco - домогтися позитивних результатів у роботі над комерційним автомобілем майбутнього, який повинен «Бачити. Мислити. Діяти». Розумні технології торкнуться не тільки керування гальмовою і рульової системами. Цифровізація охопить весь спектр сенсорних технологій, всі системи допомоги водієві, деталі підвіски.

Компанія Wabco увійде до складу нового підрозділу «Commercial Vehicle Control Systems» в складі концерну ZF Friedrichshafen AG і стане дев'ятим дивізіоном. Об'єднання - це ще й робочі місця. У новому підрозділі будуть працювати 12 000 чоловік на 45 робочих майданчиках.

«Завершення операції припало на складні часи в економіці і соціальній сфері», - коментує пан Вольф-Хеннінг Шайдер (Wolf-Henning Scheider) голова правління концерну ZF, кажучи про пандемію, викликану Covid-19, і її наслідки. «Ми направили всі зусилля на захист наших співробітників, збереження виробництва і ліквідності концерну. В майбутньому ця угода, яка була ретельно підготовлена ​​з нашого боку, повинна зміцнити наші позиції і допомогти подолати наслідки пандемії».

В ZF планують представити на ринок більш досконалі комерційні автомобілі, які не тільки безпечні у використанні, а й ефективні під час управління вантажопотоком.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: