Четвер, 26 грудня 2019 10:00

DAF розповів який буде попит на електровантажівки

Новий DAF CF Electric спочатку зможе продаватися в обсязі лише кількох десятків машин в рік. Про це повідомив член ради директорів DAF Trucks і керівник відділу маркетингу і продажів Річард Зінк.

«Ми підійшли до того моменту, коли можна запустити продажу CF Electric обмеженими серіями - поки мова йде про декілька десятків автомобілів в рік», - заявив пан Зінк, коментуючи підсумки дослідної експлуатації перших серійних електрогрузовіков сімейства CF.

«Для гарантії бездоганної якості ми запускаємо виробництво в контрольованому режимі. Паралельно, крок за кроком, ми будемо працювати над мережею сервісних центрів для електромобілів. Тягач CF Electric зараз доступний для замовлення в Нідерландах, Бельгії і Німеччини (Північний Рейн-Вестфалія). Залежно від наявності в регіоні інфраструктури для зарядки акумуляторів і можливостей післяпродажного обслуговування, будуть розглянуті перспективи продажів в інших країнах Європи », - повідомив також глава відділу маркетингу і продажів DAF Trucks.

Раніше DAF виділив ряду компаній-партнерів кілька тягачів CF Electric для випробувань в умовах повсякденної експлуатації. Автомобілі, як повідомляє уточнює прес-служба виробника, не так давно подолали в цілому 150 000 км.

Крім того, компанія не так давно оголосила про європейський старт продажів вантажівки CF Electric з колісною формулою 6 × 2.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: