Вівторок, 28 травня 2019 15:04

MAN запобіг утворенню 100 000 т парникових газів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія за останні декілька років інвестувала 40 млн. євро у зниження викидів шкідливих речовин.

Виробник комерційних автомобілів MAN Truck & Bus на 29% скоротив рівень викидів шкідливих речовин на власному виробництві у порівнянні з базисним 2008 роком, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника. В 2011 році компанія ухвалила стратегію збереження клімату, яка передбачала скорочення викидів СО2 на 25% до 2020 року. Втім, у MAN досягли бажаного показника значно раніше.

Усього за цей час компанія інвестувала у різноманітні проекти, націлені на зниження викидів шкідливих речовин на виробництві, близько 40 млн. євро. В результаті, це дозволило запобігти утворенню більше 100 тис. т парникових газів, що відповідає рівню викидів невеликого міста.

Досягти такого результату вдалось завдяки використанню блочних теплових електростанцій на виробничих майданчиках у Мюнхені та Стараховіце, а також сонячної енергетичної установки на першому майданчику із нульовим балансом викидів у Пайнтауні, що у Південній Африці.

Наразі в MAN працюють над новими цілями щодо зниження шкідливих викидів на виробництві на 2025 та 2030 роки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: