Неділя, 12 травня 2019 20:10

Ринок систем дистанційного керування спецтехнікою виросте в 1,5 раза

Як стало відомо журналістам SpecMachinery.com.ua, ринок систем дистанційного керування будівельною технікою виросте з 4,5 млрд. доларів США в 2019 році, і до 6,6 млрд. доларів США до 2024 року.

Згідно з інформацією американського аналітичного агентства Marketsandmarkets, основними факторами, що впливають на зростання ринку автоматичного управління екскаваторами, грейдерами, навантажувачами, системами мощення, є необхідність більшої ефективності в більш стислі терміни, а також проблеми безпеки, пов'язані з робочими і важкої будівельної технікою.

Крім того, основні можливості для ринку систем управління машинами включають зростаючий попит на такі технології в країнах, що розвиваються APAC.

Системи облаштування дорожнього покриття використовуються на автомагістралях, в аеропортах, тунелях, бетонних захисних бар'єрів, бордюрах і жолобах, а також на рейкових шляхах, які повинні бути побудовані швидко, з високою точністю і з меншими витратами. Щоб заощадити час і зусилля, підрядники використовують системи мощення, які включають звукові датчики, датчики ухилу, контактні датчики, 3D-ухили і 3D-контроль висоти.

Очікується, що APAC стане найбільшим ринком систем управління машинами протягом прогнозованого періоду.

Topcon (Японія), Trimble (США), Hexagon (Швеція), MOBA Mobile Automation (Німеччина), Hemisphere GNSS (США) і Eos Positioning Systems (США) є ключовими гравцями на ринку систем управління машинами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: