Середа, 17 квітня 2019 16:46

Завод IVECO отримав найвищу нагороду за виробництво

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, за результатами незалежної перевірки, завод з виробництва вантажних автомобілів IVECO у Вальядоліді, Іспанія, отримав статус Gold в програмі World Class Manufacturing, ставши другим заводом IVECO, який отримав таку нагороду.

Нагадаємо, World Class Manufacturing (WCM) - один з найвищих світових стандартів оцінки комплексного управління заводами і процесами. Ця система заснована на оцінці виробничих процесів на предмет нульових дефектів, нульового травматизму, нульових аварій і нульових відходів. У WCM формується загальний бал для кожного заводу, який є основою для трьох рівнів досягнення: Bronze (Бронза), Silver (Срібло) і найвищий рівень Gold (Золото).

Це міжнародне визнання збігається з міжнародним запуском нового фургона IVECO Daily, про який SpecMachinery.com.ua вже повідомляв. Модель буде проводитися саме на цьому заводі.

На Вальядоліді також виробляються кабіни для важких вантажних автомобілів Trakker і Stralis (з остаточною збіркою на заводі IVECO в Мадриді). У 2018 році більше 80% продукції Вальядоліда призначалося для експорту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: