Середа, 16 січня 2019 13:12

Caterpillar оновив технології Cat Connect

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar представила оновлений набір технологій Cat Connect, який пропонує віддалену діагностику обладнання та оновлення програмного забезпечення.

 

Нагадаємо, рішення Cat Connect забезпечують інтелектуальне використання технології та обслуговування з метою підвищення ефективності виконання робіт на майданчику. Використання даних, отриманих з машин, які оснащені високотехнологічним обладнанням, забезпечує інформованість і контроль обладнання і його функціонування - передає SpecMachinery.com.ua.

Функція Cat Remote Services включає в себе засоби дистанційної діагностики та усунення неполадок, які використовують телематические дані. Це дозволяє дилерам Cat віддалено отримувати актуальну інформацію про обладнання в польових умовах.

В результаті, якщо потрібен ремонт, дилер відразу може відправити техніка з відповідними деталями і інструментами.

Функція «Пошук та усунення несправностей» аналізує дані про техніку в реальному часі, тому дилер може провести діагностичне тестування підключеного продукту і визначити потенційні проблеми. У ряді випадків, ці проблеми можна вирішити навіть віддалено.

Функція Remote Flash забезпечує роботу обладнання Cat з самою останньою версією програмно-апаратних засобів. Нова послуга Cat Connect дозволяє віддалено оновлювати програмне забезпечення підключеного комп'ютера або двигуна - у зручний для роботи час - не викликаючи техніка.

Caterpillar також представив перший в галузі мобільний додаток, призначений для того, щоб клієнти на будь-який локації могли використовувати дані телематики обладнання. Новий додаток Cat Connect передає оптимізовані дані безпосередньо на мобільні пристрої, допомагаючи клієнтам відстежувати місце розташування і стан машини, швидше реагувати на коди несправностей і максимально збільшувати час безвідмовної роботи.

«В розробці додатків взяли участь 150 клієнтів і дилерів з усього світу, щоб дізнатися, що вони вважають найбільш важливим зі своїх телематичних даних», - розповів Фред Ріо, директор з цифрових технологій і технологій Caterpillar Construction Industries.

Дізнайтеся більше про технології та комплексних рішеннях по управлінню обладнанням, які доступні в Україні і можуть бути застосовані для вашої спецтехніки за телефоном 0 800 300 350.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: