Вівторок, 16 жовтня 2018 13:34

Deere & Company остаточно став виробником будівельної техніки

Через шість місяців після оголошення намірів, Deere & Company заявив, що угода з придбання виробника дорожньо-будівельної техніки компанії Wirtgen Group завершена.

Сума угоди в розмірі 5,2 млрд. Дол. Була оголошена 1 червня. В результаті John Deere стає першим виробником, який набуває весь комплекс дорожньої техніки в рамках однієї компанії. До цього в гамі Deere & Company (яка останнім часом активно скуповує компанії різних сегментів) не було дорожньо-будівельного обладнання для укладання бруківки та обладнання для ущільнення.

Deere заявила, що планує підтримувати кожен з існуючих брендів Wirtgen Group разом з керівництвом групи, виробництвами, співробітниками і дистриб'юторською мережею. Всього ж Wirtgen Group (а тепер Deere & Company) володіє п'ятьма брендами: Vögele, Hamm, Kleemann, Benninghoven і Ciber.

До речі, судячи з опублікованою статистикою, продаж бізнесу для власників Wirtgen Group була таким вже вимушеним кроком: за 2016 й рік продажі компанії склали близько 2,6 млрд. Євро, а за прогнозами на 2017-й рік прогнозований обсяг продажів складе не менше 3 млрд. євро (близько 3,4 млрд. дол. США).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: