П'ятниця, 28 квітня 2023 09:54

Українські всюдиходи Sherp будуть виготовляти в Туреччині

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, український виробник всюдиходів Sherp представив у Туреччині нову модель багатофункціонального позашляховика.

Про свої наміри відкрити завод у Туреччині в північно-західній провінції Бурса та виробляти там всюдиходи в компанії повідомили вісім місяців тому.

Зараз Sherp повідомляють, що завершили необхідні роботи на своєму заводі та планують його відкриття на 26 квітня. Уже в травні розпочнеться масове виробництво всюдиходів YETX, його використовують для складних умов рельєфу по всьому світу.

Ерман Ерсоз, генеральний менеджер Orso Off-Road Solutions, філії компанії в Бурсі, сказав, що всюдихід має понад 10-річну інженерну історію та виробляється в Києві з 2015 року.

Автомобіль призначений для пошуково-рятувальних операцій, ліквідації лісових пожеж і використання службами швидкої допомоги в районах та у водоймах, куди не можуть дістатися звичайні автомобілі.

Крім того, йому віддають перевагу в гірничодобувних, енергетичних і гуманітарних організаціях.

Sherp YETX, представлений у Туреччині 12 квітня 2023 року, може легко долати перешкоди до метра та використовуватися на схилах до 35 градусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, технічні характеристики машини:

висота 2,8 метра (9 футів);

довжина 4 метри;

ширина 2,5 метра.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: