Вівторок, 16 серпня 2022 10:59

Представлений найрозкішніший двоповерховий автобус Van Hool

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це унікальна двоповерхова модель TD925.

Найнезвичайніше в цьому лайнері ховається всередині. Обидва його салони – на нижній та на верхній палубах були повністю переплановані. У результаті вийшов комфортний готель на колесах.

Примітно, що внутрішні панелі зробили з натурального дерева, що ще більше надає затишку. Отже, на першому поверсі можна побачити розкішну кухню та їдальню, тут знаходиться і туалетна кімната.

Сходинки на другий поверх ведуть через душову кабінку, що більше нагадує сауну. Далі поглядам відкривається велика вітальня, а на кормі знаходиться спальний відсік, з полицями-нішами у два яруси.

Дах цього лайнера Van Hool також незвичайний. Почнемо з того, що вона має відкидні поручні по краях, а центром спеціальне покриття. У результаті вийшла тераса, на якій можна подихати свіжим повітрям і помилуватися краєвидом, піднявшись спеціальними сходами. Зрозуміло, що зробити це можна тільки на стоянці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також тут розташовані сонячні батареї, які допомагають акумуляторам підживлювати численні енергоспоживачі на борту. Залишається тільки здогадуватися, скільки обійшлася така переробка досить недешевого автобуса в розкішний готель на колесах.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: