Середа, 10 серпня 2022 11:54

В Україну прийшли автобуси для мегаполісів - електричні, дизельні та на газі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, холдинг АВТЕК оголосив про поповнення свого автопарку чотирма новими міськими автобусами турецької марки Otokar.

Почнемо з моделей малого класу — e-Centro і Centro. Їхня назва говорить сама за себе. При довжині всього 6,6 м низькопідлогові машини можуть перевозити до 32 пасажирів і оптимально підходять для експлуатації в історичній частині міста, а також на малозавантажених маршрутах.

Перша з них оснащена електромотором потужністю 200 кВт, який живлять батареї NMC ємністю 110 кВт.год. Заряджаються вони за 1,5 години. Запас ходу сягає 200 км. Друга модель, просто Centro, укомплектована 145-сильним турбодизелем.

Два інших автобуси Kent належать до особливо великого класу — це зчленовані моделі e-Kent Articulated та Kent CNG Articulated. Перша з них, завдовжки 18 м, розрахована на 99 пасажирів і приводиться в рух 410-кіловаттним електромотором.

Батареї пропонуються в трьох версіях за ємністю на вибір — 350, 490 або 560 кВт.год.

А щодо другого автобуса, то це найбільш містка модель — довжиною 18,75 м, здатна перевозити до 152 пасажирів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вона комплектується 320-сильним турбодизелем Cummins (Євро 6), що працює на стисненому природному газі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: