Середа, 11 травня 2022 10:41

В Євросоюзі представили найновіший туристичний автобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відомий у Європі іспанський виробник пасажирського транспорту – компанія Irizar нещодавно представила оновлену туристичну модель i6S Efficient, назвавши її найефективнішим автобусом у своїй історії.

Оновлений кілька років тому лайнер Irizar i6S знову пройшов глибоку модернізацію. І цю модернізацію можна помітити за «підтяжкою обличчя», зниженням динамічного опору на 30%, відсутністю традиційних дзеркал заднього огляду та зниженням спорядженої маси транспортного засобу на 950 кг.

Всі ці технічні нововведення допомогли знизити витрати пального на 13% порівняно із попередником.

За словами виробника, таке значне зниження ваги стало можливим переважно за рахунок використання нових марок високоміцної сталей, а також застосування композитних матеріалів. При цьому значно зросла міцність корпусу та, отже, підвищилася пасивна безпека пасажирської машини.

Ці зусилля інженерів Irizar дозволили збільшити простір для пасажирів. Також у салоні був знижений рівень шуму та вібрації.

Робоче місце водія було повністю перероблене, і стало зручнішим та ергономічнішим. Поліпшився огляд.

У нових автобусах застосовується нова лінійка налаштувань клімат-контролю Hispacold. Вона має більш компактні розміри, ефективніша і легша на третину в порівнянні з попередніми моделями.

У якості приводу Iriri6S Efficient отримає на вибір один з чотирьох двигунів екологічного рівня Euro 6E. Це Paccar MX11 300, MX11 330, MX13 355 або MX13 390 потужністю від 408 до 530 к. с. Модельний ряд автобусів буде доступний у дев'яти версіях з довжиною від 10,8 м (двохосний) до 14,9 м (трихосний) та у двох варіантах висоти: 3,5 або 3,7 м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, i6S Efficient комплектується найпередовішими електронними системами активної безпеки, які дають змогу запобігти нещасним випадкам.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: