Вівторок, 28 грудня 2021 09:45

Представили нову лінійку електробусів Sigma

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mellor анонсувала свою нову лінійку низькопідлогових міських автобусів Sigma, оснащених акумуляторними батареями.

Новий діапазон складатиметься з шести пасажирських машин з різними варіантами довжини, кількістю дверей та салонами, розрахованих на перевезення від 30 до 80 осіб.

Автобуси повністю розроблені у Великій Британії, і будуть випускатися як у лівосторонньому, так і у правосторонньому виконанні.

Днями відбулася презентація двох дебютантів – це моделі Sigma 7 (довжина 6,99 м) та Sigma 10 (довжина 10,25 м). Основні несучі елементи, включаючи раму, виготовлені з нержавіючої сталі. Панелі кузова виготовлені із вуглецевого волокна.

Рама кузова з вузлами приводу виготовляються в Китаї, і постачаються до Великобританії для подальшого збирання.

Sigma 10 комплектується електродвигуном потужністю 210 кВт, літій-іонними акумуляторами компанії CATL (Contemporary Amperex Technology Co Ltd) і має повну масу 16 тонн. Діапазон дії електробуса становить приблизно 250 км. За допомогою високовольтної зарядної станції АКБ автобуса можна зарядити за 2 год 15 хвилин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повна маса моделі Sigma 7 не перевищує 8 тонн, а батарею можна зарядити за 1 годину 30 хвилин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: