Понеділок, 15 листопада 2021 10:47

Польський Solaris представив гігантські триланкові тролейбуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Solaris поставить до Братислави триланкові тролейбуси, довжиною 24 м, на загальну суму 17 мільйонів євро.

Братиславські транспортники замовили у польської фірми 16 триланкових тролейбусів.

До такого рішення у цьому місті готувалися давно — ще рік тому тестували аналогічний тролейбус. Він без проблем проїхав усіма виділеними для таких маршрутами і показав непогану ефективність — достатню для оформлення замовлення.

Триланкові тролейбуси під назвою Trollino 24 (де 24 — це довжина в метрах) отримали певні оновлення. До Словаччини надійдуть тролейбуси з традиційною квадратною формою передньої частини замість обтічної.

В рух вони приводитимуться двома електромоторами, сумарною потужністю 320 кВт. Також на борту є невелика тягова батарея, яка дозволяє гігантським тролейбусам проїжджати кілька кілометрів із опущеними струмоприймачами.

Салон кожного триланкового гіганта здатний вмістити до 160 пасажирів, 60 із яких зможуть сидіти. Над кожними із п'яти дверей буде встановлено лічильник пасажиропотоку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всередині - кондиціонер, USB-порти та світлодіодне освітлення. За збереженням оснащення та за пасажирами стежитиме система з дев'яти камер.

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: