П'ятниця, 21 травня 2021 20:18

Одеса закуповує нові електробуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міська влада Одеси вперше придбає нові електробуси - шість одиниць зі стартовою ціною в 69 мільйонів гривень.

КП «Одесдержелекротранс» в системі Prozorro оголосило тендер на придбання шести електробусів. Стартова ціна тендера становить 69 мільйонів гривень або по 11,5 мільйона за один електробус.

Прийом заявок по тендеру до 14 червня, оскаржити тендерні умови можна до 10 червня, звернутися за роз'ясненнями потенційні постачальники можуть до 4 червня. Електронні торги пройдуть 20 липня. Кінцевий термін постачання електробусів - до 1 грудня 2021 року.

Відповідно до тендерної документації, мова йде про повністю низькопідлогові електробуси, довжиною не менше 9,8 метра. Тобто, швидше за все, це будуть машини стандартних габаритів довжиною близько 12 метрів з трьома дверима.

Загальна місткість електробусів обумовлюється не менше 85 пасажирів при мінімум 25 місць для сидіння. У салоні має бути кондиціонер, середні двері повинні бути обладнані пандусом для в'їзду колясок, навпроти них - накопичувальний майданчик з можливістю розміщення інвалідного візка.

Запас ходу від однієї зарядки вимагається на не менш аніж 250 кілометрів - тобто, це електробуси «класичного» типу з нічної підзарядкою. Електробус повинен бути обладнаний електропортальним провідним мостом, асинхронним або РМ-синхронним тяговим електродвигуном, електронною системою управління і CAN-шиною.

Гарантійний термін служби всього електробуса не менше 15 років, з них 5 років - на антикорозійну обробку і фарбування кузова. Також обумовлюється наявність комплекту запчастин і ЗІП.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, потенційними постачальниками електробусів можуть стати завод «Електрон», де намагаються розгорнути виробництво цілої лінійки моделей електробусів під ймовірне велике замовлення для приватних і муніципальних перевізників Львова, а також білоруські заводи - МАЗ і «Белкоммунмаш».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: