Четвер, 29 квітня 2021 11:27

Новий двоповерховий автобус Volvo здобув престижну відзнаку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, журі експертів відзначило Volvo 9700 DD, нову модель преміум-класу в сегменті автобусів далекого прямування, нагородою International Sustainability Award, організованою галузевим журналом Busplaner.

Під час прийняття рішення журі взяло до уваги інноваційну концепцію аеродинаміки для зниження витрати палива і можливості використання транспортного засобу на синтетичному або біопаливному паливі.

Коли мова йде про мобільність міських автобусів, міжміських автобусів і міжміських автобусів, Volvo Buses вже давно приділяє особливу увагу екологічним концепціям.

Volvo Buses отримала нагороду в категорії автобусів для міжміських перевезень за модель Volvo 9700 DD, яка була представлена ​​в лютому 2021 року.

Експертне журі високо оцінило двоповерховий автобус преміум-класу за інноваційну аеродинамічну концепцію, що дозволяє значно знизити витрату палива.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім того, 11-літровий двигун Volvo в Volvo 9700 DD може працювати не тільки на викопному паливі, але також на синтетичному (HVO) і біологічному (RME) паливі, що призводить до скорочення викидів CO2 від 40% до 80%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: