Середа, 05 травня 2021 11:03

У Дніпрі випробовують новий трамвай «Південмашу» для Києва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Дніпрі випробовують новий низькопідлоговий трамвай «Татра-Юг К1-Т306» виробництва «Південмашу». Це один з двадцяти вагонів, які згодом курсуватимуть Києвом.

На випробування він виїжджатиме протягом двох тижнів. Виробник звернувся до міської ради, щоб мати змогу протестувати тільки-но зроблений трамвай.

Наразі мерія веде тісні перемовини з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), там йдеться про кредит у 70 мільйонів євро.

Трамвай розроблений у Дніпрі. Обладнання моделі – українське: сучасна електроніка, камери відеоспостереження і наповнення салону. Новий трамвай - низькопідлоговий та має велику місткість – до 260 людей. Із цієї кількості є 59 місць для сидіння.

Цікаво, що у салоні можна підзарядити смартфон. А зі стандартних зручностей є сучасна система опалення та окремі кондиціонери для водія в кабіні та пасажирів у салоні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, схожі моделі трамваїв вже перевозять пасажирів в єгипетській Олександрії, однак там використовуються не низькопідлогові машини.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: