Субота, 03 квітня 2021 12:12

До Єгипту відправили партію українських трамваїв

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у єгипетському місті Александрія продемонстрували ще сім нових трамваїв, які були виготовлені в Україні.

За словами глави Управління громадського транспорту Александрії Мохамеда Закарії, відтепер у місті курсуватимуть трамваї, які були виготовлені в Україні.

Загалом єгипетська сторона уклала з Україною договір на постачання 15 трамваїв. Перші вісім були доставлені до Єгипту ще до січня минулого року.

Зазначається, що виготовлені в Україні трамваї оснащені кондиціонером і скляними вікнами та використовують систему безпеки для пасажирів, яка запобігає відкриванню дверей, поки транспортний засіб повністю не зупиниться.

Трамвайні вагони також оснащені системою пожежної сигналізації, звуковими та візуальними сповіщеннями про наступну зупинку для мандрівників та звуковим попередженням для пасажирів про закриття дверей.

Трамваї можуть навіть проїхати без електричного струму на відстань у 1,5 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також одеська компанія «Татра-Юг» стала переможцем тендера, проведеного Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), на постачання 20 багатосекційних трамваїв загальною вартістю 24,9 млн євро для комунального підприємства «Київпастранс».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: