Четвер, 01 квітня 2021 19:32

В Одесі випустили новий 5-секційний трамвай

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Одесі завершили складання третього трамвая «Одіссей-Макс», який відрізняється ще більше місткістю, аніж попередні моделі.

Новий вагон «Одіссей-Макс», вже третій за рахунком, пройшов перший цикл випробувань, які відбулисяна селищі Котовського і на Пересипу. Він отримав бортовий номер 5011 – повідомляє traffic.od.ua.

Трамвай відрізняється від двох попередників збільшеними габаритами і місткістю. Він має не три, а п'ять секцій на шести ходових візках. Довжина вагона майже 50 метрів.

Три секції - перша, третя, п'ята - спираються на дві ходових візки кожна, ще дві секції - друга і четверта, «навісні», що спираються на вузли зчленування. Ці дві секції мають низький рівень підлоги в салоні.

При цьому третя опорна секція має одні двері, всього ж в трамваї шість дверей. У салоні 99 сидячих місць.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в КП «Одесміськелектротранс» відзначили, що такий вагон з урахуванням карантинних обмежень має можливість перевозити максимально можливе число пасажирів. При необхідності кількість сидячих місць без шкоди для загальної місткості можна збільшити до 120.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: