Понеділок, 29 березня 2021 13:30

Setra представила нову модель приміського автобуса

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобусна компанія Setra на замовлення німецького регіонального перевізника підготувала модель S 418 LE з додатковими третіми дверима.

Приміські автобуси призначені для перевезення пасажирів за маршрутами з протяжністю до 50 км. На відміну від міжміських, вони не пристосовані для перевезень на далекі відстані, а від міських вони відрізняються рідкісними зупинками.

Такі автобуси зазвичай не мають багажних відділень, і в них як правило відсутні накопичувальні майданчики. Пасажири в приміських автобусах зазвичай розташовуються в кріслах.

Тому такі машини зазвичай пропонуються із двома виходами, однак компанія Setra запропонувала модель із трьома дверима. Перш за все для того, щоб пасажири, які виходять не на стаціонарних зупинках могли могли це зробити швидко і з комфортом.

Додаткові двері мають ширину 90 см і розташовані за третьою віссю. Їх наявність допомагає поліпшити потік пасажирів під час їх переміщення по салону. В результаті вийшов новий варіант 14,6-метрового міжміського автобуса Setra Low Entry.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всередині встановлені 55 пасажирських крісла. Є також місця для 61 стоячого пасажира і зона для інвалідних колясок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: