Четвер, 25 березня 2021 13:13

Київ закуповує автобуси на кошти Європейського інвестиційного банку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для Києва намагаються закупити велику партію нових дизельних автобусів за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Оголошений тендер на закупівлю для КП «Київпастранс» великої партії дизельних автобусів на загальну суму кредиту в 18 мільйонів 595 тисяч євро без ПДВ. Суму ПДВ в якості своєї частки співфінансування заплатить міський бюджет Києва.

Відповідно до технічних умов тендеру, мова йде про автобуси стандартної довжини 12 метрів з повністю низьким рівнем підлоги, 27-33 сидячими місцями і загальною місткістю 100-110 чоловік.

Про кількість автобусів не повідомляється. Тому учасники тендера з фіксованою сумою будуть «грати на пониження» ціни, збільшуючи кількість автобусів.

На основі останніх закупівель 12-метрових автобусів для Києва і Львова за лізинговими схемами і кредитами європейських банків можна зробити висновок, що середня ціна автобуса такого класу коливається від 100 до 140 тисяч євро залежно від виробника і комплектації. При цьому Київ в останні роки закуповує, в основному, автобуси білоруського виробництва МАЗ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше Київ намагався за кошти цього ж кредиту закупити газові автобуси, але тендер був скасований.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: