П'ятниця, 05 лютого 2021 09:53

Volvo представила новий двоповерховий автобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Buses представляє абсолютно нову версію двоповерхового автобуса висотою 4 метри Volvo 9700 DD, спеціально розроблену для експлуатації по всій Європі.

Отримавши це останнє доповнення до асортименту продукції, компанія Volvo Buses тепер пропонує клієнтам один із найширших та найбільш гнучких асортиментів автобусів преміум-класу для експрес-перевезень, лінійних та туристичних операцій.

Новий двоповерховий автобус, базується на тій самій платформі, що і успішний асортимент автобусів преміум-сегменту Volvo - Volvo 9900, Volvo 9700 і Volvo 9700 DD, висотою 4,25 м. Тут передбачено безпеку та комфорт особливо високого класу, і автобус може бути детально адаптований до різноманітних вимог замовника та експлуатаційних потреб, пропонуючи вибір довжини, компонування та альтернативного обладнання.

Нова модель також має вдосконалене підключення, що забезпечує оператору кращий моніторинг у режимі реального часу руху автобуса та дає можливість планувати обслуговування для оптимальної ефективності.

За допомогою зонового управління оператор може також визначити, наскільки швидко автобус може рухатися в певних заздалегідь визначених зонах. Це позитивно впливає як на безпеку, так і на споживання палива.

Низький рівень шуму в салоні, ергономічні дизайнерські сидіння Volvo на 96 пасажирів та ефективна кліматична система з окремими зонами для пасажирів та водія забезпечують приємну подорож, незалежно від зовнішніх умов. Аудіосистеми, мультимедійні системи та системи інформації про пасажирів доступні у різних версіях. Дверні отвори, центральний прохід, внутрішні сходи та висота даху збільшені для полегшення входу та виходу.

Автобус обладнаний системами допомоги водієві, такими як підтримка оповіщення водія, підтримка утримання смуги руху та попередження про зіткнення з екстреним гальмуванням, а також електронно керованими гальмами, електронною системою стабілізації та управлінням заносом. Вдосконалена система підвіски в поєднанні з низькою масою тіла призводить до низького центру ваги та чудової стійкості на дорозі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, трансмісія з 11-літровим двигуном Volvo та трансмісією I-Shift сприяє чудовій їзді та керованості, а також хороший витрата палива. Volvo 9700 DD сертифікований для роботи як на звичайному дизельному, так і на відновлюваному паливі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: