Неділя, 02 серпня 2020 11:05

Hyundai представила електричну новинку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, корейський автогігант представив новий автобус для внутрішнього ринку.

Hyundai Motor Company представила для корейського ринку County Electric, електричний автобус малого класу, який покликаний стати економічною, екологічною, безпечною і зручною альтернативою дизельним аналогам. Електробус County Electric довжиною 7710 мм буде пропонуватися в конфігураціях від 15 до 33 пасажирських місць.

County Electric оснащений високоефективним і потужним літій-іонно-полімерним акумулятором ємністю 128 кВт-год, що забезпечує діапазон ходу 250 км на одній зарядці. Батарея може бути повністю заряджена за 72 хвилини з використанням стандартної системи Combo 1 DC на основі зарядки 150 кВт або за 17 годин від побутової розетки 220 В з опціональним зарядним пристроєм. У діапазоні від 50 до 80 км/год County Electric забезпечує прискорення на 30% швидше, ніж у дизельних моделей.

Новий електричний автобус оснащений гальмівної системою з більш міцними гальмівними дисками, що дозволяє підтримувати постійну ефективність гальмування в різних дорожніх ситуаціях і витримувати підвищену через акумулятор масу електромобіля.

Чимало рішень Hyundai Motor інтегрував в County Electric, щоб забезпечити безпеку пасажирів. На автобусі, поруч із середніми дверима розміщені різні датчики, включаючи ультразвуковий датчик, що перешкоджає закриттю дверей, коли пасажири входять і виходять. В поле зору датчиків також потрапляє будь-яка частина тіла пасажира в дверному отворі, і система автоматично відкриває двері, щоб запобігти травмі. Крім того, ультразвуковий датчик взаємодіє з педаллю газу, не дозволяючи рухатися автобусу від зупинки при виявленні пасажира в небезпечній зоні.

County Electric також пропонується з віртуальною звуковою системою двигуна і системою допомоги при паркуванні ззаду, щоб попередити пішоходів і запобігти нещасним випадкам. У електричного автобуса подвійні задні аварійні двері, сидіння зі спинкою вище 220 мм і нова система ременів безпеки, яка може знизити тиск на живіт під час екстреного гальмування.

В кабіні водія встановлено вентильовані сидіння з підігрівом, ергономічне кермо з різними функціональними кнопками на кермі і розумна кнопка запуску, яка дозволяє здійснювати дистанційний запуск двигуна, а також кольорова ЖК-панель приладів з 7-дюймовим центральним екраном і двома 4,2 -дюймових допоміжними, які надають різну необхідну інформацію про автобус.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: