Понеділок, 12 серпня 2024 10:46

Олімпіаду обслуговують близько 300 автобусів Higer на шасі Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для перевезення спортсменів і гостей на Олімпійських іграх у Парижі використовується близько трьохсот автобусів з кузовами марки Higer.

Дві сотні з них - це туристичні машини моделі Touring на шасі Scania.

Модель завдовжки 12,86 м має салон на 59+1 місць, оснащена багажниками на 300 кг, передовою системою опалення та кондиціювання, а також міні-кухнею. Це перша китайська модель такого класу, що вийшла на ринок Франції ще 2011 року.

Автобус під брендом Scania Touring дебютував на виставці Busworld у Кортрейку (Бельгія) у 2009 році, а у 2017 році був модернізований. Сьогодні ця машина продається у 50 країнах, у тому числі в Німеччині, Італії, Великій Британії і навіть Австралії.

За весь час лише в Європі реалізовано понад 4000 од., що становить понад 90% частки ринку китайських автобусів преміум-класу, які постачаються за кордон.

У Франції також працює ще понад 80 автобусів Fencer F6 – в аеропортах та як шкільні. Це міжміська модель, що відповідає стандартам EU M3 Сlass II, яка виробляється у Великій Британії – на шасі Scania та з кузовом Higer.

Вона вміщує 63 пасажири та обладнана гідроліфтом для інвалідних візків. Зазначимо, що автобуси під новим британським брендом Fenсer дебютували ще 2021 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у результаті компанія Higer за останні два десятиліття розширила свою присутність на світових ринках – більш ніж у 130 країнах. Загалом було експортовано понад 50 тис. автобусів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: