Вівторок, 04 липня 2023 09:47

Київщина закуповує 43 шкільних автобуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Київська область за рахунок субвенції з державного бюджету закуповує 43 нових шкільних автобуси.

28 червня у департаменті освіти Київської ОВА оголосили тендер на придбання 43 шкільних автобусів за спрощеною процедурою на загальну суму у 127 мільйонів 839 тисяч гривень - тобто, з стартовою вартістю 2,97 млн. гривень за один автобус.

Вказано, що автобуси мають бути локалізовані в Україні при виробництві не менш ніж на 15%, мати 26 місць для дітей та ще 2 місця для супроводжуючих осіб.

При цьому немає вимоги про наявність окремих спеціально обладнаних місць для дітей з особливими потребами чи площадки для візків, немає вимоги про низькопідлоговість.

Зазначено, що автобуси повинні мати екологічний клас Євро-5, пофарбовані у жовтий колір з світловою сигналізацією та маркуванням, що це саме шкільний автобус.

Термін постачання вже готових автобусів - до 1 вересня 2023 року, а самі автобуси повинні бути виготовлені за документами не пізніше 2022 року.

На тендер заявилися дві компанії-учасника - ТОВ «ЛЮМІКАР» з ціною рівно 127,839 млн. гривень та ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЕТАЛОН АВТО» з ціною 127,71 млн. гривень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за результатами електронних торгів, які пройшли без зниження вартості 3 липня, остання компанія визнана переможцем - і, відповідно, буде постачати одну з модифікацій шкільних автобусів заводу «Еталон», які виробляють на заводах у Борисполі або Чернігові.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: