Субота, 02 жовтня 2021 19:58

У Коломиї відроджують виробництво екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Коломийська міська рада планує закупити для комунальних підприємств екскаватори «Карпатець».

Даний крок міської влади спрямований на те, щоб в такий спосіб дати поштовх розвитку виробництва та, одночасно, зробити рекламу підприємству та його продукції.

«Карпатці» дуже універсальні. Їх можна використовувати для робіт в сільському, лісному господарстві, будівництві та комунальній сфері. Висока продуктивність, ергономічна система управління, простота в обслуговуванні та надійність в експлуатації дозволять їм витримати конкуренцію на ринку.

В Коломиї достатньо фахівців та збережених потужностей, щоб виготовляти якісну техніку. Тому замість мріяти та згадувати колись потужну машинобудівну промисловість Коломиї, хочемо зробити чіткі та дієві кроки, аби відродити цю сферу», – повідомив міський голова Богдан Станіславський.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробництвом спеціальної техніки на тракторній базі під назвою «Карпатець» займається ТОВ Агропромислово-ремонтно-виробниче підприємство «Техніка».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: