Четвер, 30 вересня 2021 11:44

CASE представив свій найбільший та найпотужніший гусеничний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія CASE анонсує найбільший і найпотужніший компактний гусеничний навантажувач CTL TV620B

CTL потужністю 114 к.с. і номінальною робочою вантажопідйомністю 2,5 т забезпечує краще в своєму класі зусилля відриву, а також нові робочі функції.

Сюди входять стандартні регульовані електрогідравлічні органи управління, гідравлічна система з високою витратою, автоматичне регулювання ходу, одностороннє самовирівнювання, гідравлічний зчіпний пристрій, автоматичний реверсивний вентилятор, світлодіодні ліхтарі та ін.

Машина також пропонується із новим ковшем для складних умов експлуатації.

CASE TV620B також оснащений новим модулем CASE SiteConnect, віддаленим підключенням і оновленнями програмного забезпечення через додаток SiteManager (iOS і Android).

Надійність роботи машини додатково підтримується новою ходовою частиною і надпотужними 17,7-дюймовими гумовими гусеницями, які забезпечують мінімальне ущільнення грунту та підвищене зчеплення із поверхнею.

TV620B пропонує широкий вибір ковшів, в тому числі ексклюзивний для галузі надпотужний 84-дюймовий ківш із зубцями SmartFit, який спеціально розроблений для використання з іншим важким навісним обладнанням.

Ексклюзивної особливістю CASE TV620B є нова функція «гідравліки за запитом», яка дозволяє оператору легко вибирати процентне співвідношення допоміжного гідравлічного потоку до навісного устаткування за допомогою багатофункціонального дисплея машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це дозволяє оператору вибирати характеристики навісного обладнання відповідно до своїх уподобань або рекомендаціями виробника навісного обладнання.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: