Четвер, 12 серпня 2021 11:45

Японці представили новий всюдихідний кран для Європи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Європу прийшов перший компактний всюдихідний кран Tadano з нового сімейства GR

Раніше компанія Tadano оголосила, що виведе на європейський ринок нове сімейство самохідних кранів підвищеної прохідності, що складаються з трьох моделей GR-700EX-4, GR 900EX 4 і GR-1000EX-4.

Тепер виробник повідомив, що перший з нового сімейства автокран Tadano GR-700EX-4 прибув з Японії на майданчик Tadano Nederland BV в Пурмеренд в Нідерландах.

Ці крани для роботи пересіченій місцевості є одними з кращих, які ринок може запропонувати.

Новий автокран підвищеної прохідності GR-700EX-4 з вантажопідйомністю 70 тонн є відправною точкою для нового сімейства кранів підвищеної прохідності Tadano. Довжина стріли 47 метрів і вантажопідйомність 70 тонн при вильоті на три метри, що є рекордом в своєму класі.

Синхронізована система телескопування дозволяє висунути стрілу до 35 метрів всього за 142 секунди. Також машина відрізняється особливо компактним шасі і має загальну висоту в транспортному положенні всього 3,82 метра.

Двоступенева здвоєна стріла крана забезпечує зміщення на 3,5, 25 або 45 градусів від лінії головної центральної стріли, що не тільки дозволяє дуже ефективно транспортувати новий кран для пересіченій місцевості Tadano GR-700EX-4, але також робить машину особливо придатною для роботи на вузьких робочих майданчиках.

Телематична система Hello-Net в стандартній комплектації, постійно відстежує робочі дані крана, включаючи його стан, місце розташування, конфігурацію і технічне обслуговування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відповідний додаток для смартфонів Tadano Hello-Data Link підключає кран до мобільних пристроїв, полегшуючи зручний доступ до цих даних в режимі реального часу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: