Четвер, 27 травня 2021 11:27

Cat представив нові фронтальні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі XE з безступінчатою трансмісією забезпечують вищу паливну економічність і більш низькі експлуатаційні витрати.

Представлені в класі колісних навантажувачів від 9 до 11 тонн, нові середні колісні навантажувачі Cat 980 і 982, як стверджується, на 10% більш продуктивні і скорочують витрати на технічне обслуговування на 20% в порівнянні з попередніми моделями.

Стандартне корисне навантаження Cat * з функцією Assist на всіх навантажувачах серій 980 і 982 забезпечує точне зважування корисного навантаження ковша і включає функції малої вантажопідйомності і ручного перекидання.

Додаткова функція Cat Advanced Payload * розширює функціональні можливості системи за допомогою режимів управління списками, багатозадачності і ручного додавання, а також підказки.

Новий Cat Autodig з автоналаштуванням шин забезпечує правильну техніку навантаження, що значно скорочує пробуксовку шин і час завантаження. Система може автоматизувати повний цикл завантаження ковша.

У стандартній комплектації поряд з Autodig і Auto Set Tyres в нових моделях представлені профілі додатків, при яких натискання однієї кнопки встановлює кілька параметрів машини для оптимізації налаштувань для конкретного додатка.

Вперше в цьому розмірному класі компанія Caterpillar також пропонує варіант безступінчатої трансмісії (CVT). Нові версії 980 XE і 982 XE оснащені високоефективною безступінчастою системою приводу з паралельним ходом, яка поєднує в собі прямий механічний шлях від двигуна до двигуна. колеса з варіатором Hystat.

Глибока системна інтеграція варіатора Cat, двигуна, гідравліки і системи охолодження дозволяє підвищити паливну економічність до 35% за рахунок зниження номінальної швидкості обертання двигуна при збільшенні тягового зусилля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, рівень шуму під час роботи також знижується.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: