Середа, 12 травня 2021 10:48

Електричний телескопічний навантажувач JCB отримав престижну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повністю електричний телескопічний навантажувач JCB Teletruk отримав нагороду Environment Award

JCB Teletruk був запущений в 1997 році і залишається єдиним телескопічним навантажувачем в світі, який пропонує користувачам перевагу переднього вильоту завдяки своїй телескопічній стрілі.

Тепер нова електрична версія цієї популярної машини - JCB 30-19E - отримала нагороду за охорону навколишнього середовища від Асоціації навантажувачів (FLTA), провідної європейської організації торгівлі в сфері вантажно-розвантажувальних робіт.

В жюрі заявили, що ця машина - перший в світі електричний телескопічний навантажувач - ідеально підходить для міських умов завдяки нульовим викидами і низькому рівню шуму. В ознаменування успіху JCB отримав статуетку, відому як «Арчі».

До випуску електричної моделі JCB працювали на дизельному паливі і зрідженому газі і використовувалися в основному на відкритому повітрі. З запуском нової електричної моделі Teletruk тепер підходить для безлічі завдань всередині будівель.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, живлення забезпечується свинцево-кислотним акумулятором на 80 В, і він може працювати повну восьмигодинну зміну без підзарядки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: