Четвер, 29 квітня 2021 12:38

Komatsu представив новий важкий екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова машина PC2000-11 забезпечує вищу безпеку, продуктивність роботи і довговічність експлуатації та призначена для більш швидкого завантаження жорстких самоскидів

Komatsu Europe оголосила про випуск нового гідравлічного екскаватора PC2000-11 для кар'єрів і шахт.

Оснащена двигуном, сертифікована за стандартом Stage V ЄС, 202-тонна машина може похвалитися новою логікою управління двигуном і насосом, яка оптимізує гідравлічний потік для забезпечення ще більш коротких робочих циклів.

Розроблений для завантаження жорстких самоскидів вагою від 60 до 150 тонн, PC2000-11 має спрощений силовий модуль (блок охолодження, двигун, ВВП і гідравлічні насоси), який забезпечує легкий доступ до основних компонентів, низький рівень шуму в кабіні і скорочення трудовитрат при планових ремонтах .

Перевірені системи нейтралізації вихлопних газів Komatsu дозволяють PC2000-11 відповідати нормам викидів Stage V ЄС без необхідності використання AdBlue.

PC2000-11 забезпечує поліпшені багатофункціональні характеристики і підвищення продуктивності до 12%. Модернізована гідравлічна система контролює навантаження на робоче обладнання і оптимізує гідравлічний потік в залежності від умов експлуатації.

Екскаватор оснащений вибором оптимальних режимів роботи, в тому числі абсолютно нового режиму «Power Plus», щоб адаптувати продуктивність машини до вимог області застосування.

Замовники також можуть розраховувати на збільшений термін служби компонентів PC2000-11 завдяки більш товстим і міцним пластинам стріли і литим деталям.

KomVision, комплексна система моніторингу машин Komatsu, також входить до стандартної комплектаці моделі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,щоб підвищити обізнаність оператора про в'їзд і виїзд з робочої зони самоскидів і лег кових автомобілів, система з сімома камерами забезпечує повний огляд місцевості з висоти пташиного польоту на 360° на спеціальному моніторі з сенсорним екраном діагоналлю 10,4 дюйма.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: