Субота, 13 лютого 2021 09:42

На ринку з’явився новий важкий кран-маніпулятор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hiab запустив новий важкий кран-маніпулятор EFFER 1000 с вантажним моментом 90 тм.

Призначений для встановлення на шасі вантажівки повною масою від 32 тон, КМУ EFFER 1000 є першим краном-маніпулятором з вантажним моментом 90 тм, що пропонує 9-секційну стрілу з шістьма подовжувачами JIB, яка забезпечує вантажопідйомність 2300 кг при максимальному вильоті 26 м і максимальне корисне навантаження 5 800 кг при вильоті 23 м. Кран важить всього 9 500 кг, але забезпечує продуктивність більших КМУ, що знижує вартість володіння і викиди в навколишнє середовище.

Робочі характеристики і розмір роблять EFFER тисячі ідеальним для роботи в мегаполісах з високими будинками, де він може працювати з важкими вантажами на великій висоті, оскільки його не потрібно встановлювати на більші вантажівки.

Ключем до вертикальних характеристик крана-маніпулятора є десятикутна форма стріли V10-Force, яка забезпечує міцність, необхідну для витримування найважчих навантажень, при одночасному зниженні бічних коливань до мінімуму і підвищення загальної точності.

Машина також має новий подовжувач MULTIPOWER JIB, який зберігає продуктивність на більш високих рівнях розширення, навіть при використанні з 5-го по 9-е розширення. Кран може бути обладнаний додатковими V-подібними виносними стабілізаторами EFFER і CroSStab, які збільшують доступну площу поверхні розміщення вантажівки для забезпечення максимальної стійкості.

Кран-маніпулятор оснащений системою управління EFFER Progress 2.0, яка дозволяє підключати цифрові рішення, тому власники і менеджери автопарків можуть отримувати дані про використання та продуктивності крана для полегшення планування технічного обслуговування і збільшення часу безвідмовної роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Progress 2.0 відповідає стандарту CE і надає численні функції безпеки, такі як функції підтримки і датчики, які допомагають операторам під час робочих циклів, уникаючи надмірних ризиків навантаження і відключення при необхідності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: