П'ятниця, 12 лютого 2021 11:42

Відомий виробник представив підземний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Sandvik презентувала цілковито модернізований універсальний підземний навантажувач Toro LH410 з вантажопідйомністю 10 т.

Toro LH410 спроектований на базі легендарного навантажувача Sandvik LH410, успадкувавши функціональні можливості свого попередника. При цьому новинка має низку покращених характеристик.

Toro LH410 демонструє найкращу продуктивність в своєму класі завдяки високій швидкості руху по похилій виробці і швидкої завантаженні ківша. Оптимальна висота навантаження надає додаткову перевагу в порівнянні з аналогічними моделями, значно підвищуючи зручність експлуатації.

Оновлений навантажувач оснащується інтелектуальною системою управління Sandvik з 7-дюймовим дисплеєм з функціями управління, що дозволяють адаптувати машину під індивідуальні потреби замовників. Вона включає в себе систему контролю тяги, асистент вибору швидкісного режиму, інтегровану систему зважування для контролю завантаження. Крім того, Toro LH410 готовий до підключення системи автоматизації Sandvik AutoMine. Серед нових особливостей, що підвищують безпеку, слід відзначити буксирувальний гак, покращений центральний замок, більш зручні підступи і нову опційну систему пожежогасіння.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Toro LH410 комплектується різними дизельними двигунами, починаючи з потужного і економічного двигуна стандарту Tier II і закінчуючи опційним Stage V, в якому застосовується пасивна регенерація фільтру сажі для мінімізації часу простою. Своєю чергою регульоване моторне гальмо гарантує більш точний контроль швидкості на спуску, зменшуючи перегрів і знос гальмівної системи і трансмісії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: