Понеділок, 21 грудня 2020 16:23

Вітчизняний виробник провадить передноворічний розпродаж спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки "Техкомплект" радить звернути увагу спецтехніку, наявну на складу в Київській області

Зокрема, акційні ціни діють на автобетонозмішувачі IMER GROUP LT 10.7H на базі IVECO TRAKKER. Це спецтехніка, здатна вмістити до 10 кубометрів бетонної суміші із баком для води на 650 л. Колісна формула автобетонозмішувача IMER становить 8x4. Така машина пропонується за акційною ціною 119 тисяч євро із ПДВ.

Перелік акційної техніки буде розширюватися.

Також Завод спецтехніки «Техкомплект» радить звернути увагу повнопривідні самоскиди IVECO Daily, які можна використовувати під установку найпопулярнішої моделі в Україні - телескопічної автовишки Comet 18 м.

Окрім цього провідний вітчизняний виробник пропонує свої самоскиди «КОШМАНІВЕЦЬ», на базі МАЗ, які можуть із надставними бортами перевозити до 11 кубометрів корисного вантажу!

Як передає SpecMachinery.com.ua, самоскиди власного виробництва Заводу спецтехніки «Техкомплект» мають розширений функціонал: розвантаження назад, праворуч та ліворуч, відкидні борти та можливість встановлення додатково крано-маніпуляторних установок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: