Понеділок, 21 грудня 2020 10:10

VolvoCE представила екскаватор із найменшим радіусом розвороту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, європейський ринок поповнив новий компактний колісний екскаватор Volvo EWR130E із найменшим радіусом розвороту.

Розміри нового EWR130E настільки компактний, що ширина його задньої частини становить всього лише 1,55 м, а передньої - 1,81 м, що забезпечує найкоротший поворот в класі машин 12-13 тон.

Спроектована з нуля щільно упакована машина EWR130E, в доповненні до комфорту і зручності використання, має надзвичайну маневреність, але при цьому пропонує відмінні підйомні характеристики, зусилля копання, гнучкість застосування та оглядовість для оператора.

Завдяки цьому новий EWR130E дозволяє оператору працювати навіть на найтісніших робочих майданчиках в міському середовищі, а також на дорогах, де безпека дорожнього руху має першорядне значення

Двокомпонентна неповоротна стріла дозволяє піднімати до 4,3 т на вильоті 6 метрів. Ця продумана конструкція екскаватора в поєднанні з відомим двигуном Volvo D4, потужністю 120 к.с. забезпечує краще в своєму класі зусилля відриву і чудові характеристики підйому.

На Volvo EWR130E передбачене рульове управління на всі чотири колеса і розділені ножі переднього відвалу.

Максимальна швидкість руху новинки становить до 35 км/год, а система стабілізації стріли працює на швидкостях вище 5 км/год, поглинаючи удари і зменшуючи підстрибування на нерівній або вибоїстій місцевості.

Функція Comfort Drive Control дозволяє управляти екскаватором на будмайданчику за допомогою всього лише одного джойстика зі швидкістю до 20 км/ч. Також Volvo EWR130E може тягнути 3-тонний причіп, і 8-тонний, якщо екскаватор оснащений додатковими інерційними гальмами.

Як передає SpecMachinery.com.ua, новий компактний колісний екскаватор Volvo EWR130E в стандартній комплектації поставляється з телематичною системою CareTrack, яка при віддаленому доступі надає інформацію про машину (геолокація, витрата палива, нагадування про обслуговування і т.д.), що дає змогу поліпшити планування і роботу.

Нагадаємо, що офіційним дилером будівельної техніки VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: