П'ятниця, 04 вересня 2020 10:33

Українська газовидобувна компанія отримала спецавтомобіль UDS-114 на базі МАЗ. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробником та постачальником обладнання UDS-114 є відома в світі словацька компанія «CSM Industry s.r.o».

Компанія «Будшляхмаш» відвантажила до одного з структурних підрозділів «Укргазвидобування» екскаватор-планувальник UDS-114 на автомобільному шасі МАЗ-6302С5, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії. Шасі автомобіля має розподіл навантажень на передню вісь 9,0 т та задній спарений візок 18,0 т відповідно до вимог Закону України «Про дорожній рух». Повна маса МАЗ-6302С5 складає 27000 кг, маса шасі в спорядженому стані 9200 кг. Замовником є основна газовидобувна компанія України – АТ «Укргазвидобування».

Виробником та постачальником обладнання UDS-114 по дилерській угоді з ТД «Будшляхмаш» є відома в світі компанія «CSM Industry s.r.o» (м. Тисовець, Словаччина), що спеціалізується на виготовленні екскаваторів-планувальників більше 50 років.

Саме обладнання має наступні характеристики:

  • найбільший радіус копання, що складає не менше 10,5 метри;
  • продуктивність установки складає 108 м3/год за рахунок привідного двигуна обладнання John Deere 4045HF потужністю 104 кВт та гідравлічного обладнання Bosch Rexroth;
  • ємність ковша установки складає 0,63 м3.

Керування робочими функціями екскаватора гідравлічне, комбіноване з електрогідравлічним, всі робочі операції екскаватора виконуються за допомогою джойстиків з кабіни.

Установка укомплектована електронізацією та додатковою гідролінією для підключення навісного обладнання (гідромолот, віброплита тощо).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: