Неділя, 31 березня 2019 17:50

Komatsu виводить на ринок Східної Європи новий екскаватор

Виробник будівельної техніки компанія Komatsu офіційно оголосила про старт продажів нового гідравлічного екскаватора PC130-8 в Східній Європі.

Модель 8-го покоління екскаватора оснащена високотехнологічним двигуном з корисною потужністю в 93,0 к.с., який забезпечує ефективне споживання палива і відповідає екологічним вимогам нормативів U.S. EPA Tier 3 і EU Stage 3A.

Експлуатаційна маса машини 12,4 тонни. У свою чергу довжина рукояті становить 2,5 метра, а довжина стріли 4,6 метра. Тиск на грунт - 38,6 кПа.

За словами виробника, Komatsu PC130-8 має відносно невелику вагу, тим самим полегшуючи транспортування по дорогах загального користування, а компактні розміри дозволяють ефективно використовувати екскаватор в умовах обмеженого простору.

Кабіна з захистом при перекиданні (ROPS) обладнана поліпшеною шумоізоляцією і ергономікою що забезпечує безпечну і комфортну роботу оператора. Додаткове підвищення ефективності роботи машини підтримується функціями кольорового ЖК монітора, системою контролю стану обладнання та технологією віддаленого моніторингу KOMTRAX.

Опрацьована компонування елементів конструкції і додаткова адаптація машини під умови роботи в країнах Східної Європи, включаючи додаткову фільтрацію палива, збільшену ємність акумуляторної батареї і генератора.

Очікується, що модель екскаватора Komatsu PC130-8 вже незабаром з'явиться і на українському ринку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: