Субота, 16 березня 2019 22:33

Honda представить автономного помічника для МНС і будівельників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Honda продовжить пошук технологічних партнерів для роботи над прототипом свого нового автономного модуля - Honda Autonomous Work Vehicle.

Концепт Honda Autonomous Work Vehicle розробляється підрозділом Honda R & D Americas і поєднує в собі широкі позашляхові можливості і передові автономні технології - передає SpecMachinery.com.ua.

На думку розробника, прототип має великий потенціал в різних сферах індустрії, в тому числі для рятувальних і пожежних служб, будівництва, сільського і міського господарства.

Компактні габарити модуля і широкі позашляхові можливості дозволяють зберігати маневреність в будь-якому середовищі - від густих лісів до міських вулиць. Автономний транспорт може бути запрограмований на один з декількох режимів - «Follow Me», «Pattern» і «A to B» - для ефективного застосування в різних завданнях.

Вперше концепт Autonomous Work Vehicle був представлений ще на CES 2018 під ім'ям 3E-D18. З того часу Honda провела масштабну роботу з різноманітними партнерами по бета-тестуванню і оцінці потенційних сфер застосування моделі. Експерименти показали, що модуль може ефективно брати участь у ліквідації лісових пожеж, полярних експедиціях і сільськогосподарських роботах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: