П'ятниця, 04 січня 2019 11:03

У чому перевага колісного навантажувача CAT 980L

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в навантажувачі CAT 980L цілеспрямовано і систематично використовуються перевірені технології для відповідності високим вимогам клієнтів до продуктивності, паливної ефективності, надійності і терміну служби.

Машина відповідає стандартам викидів забруднюючих речовин Stage III для позашляхових машин (Китай) і на викиди забруднюючих речовин, еквівалентним Tier 2 Агентства з охорони навколишнього середовища США / Stage II ЄС або Tier 3 / Stage IIIA.

Колісний навантажувач 980L відрізняється максимальною паливною ефективністю і низькою витратою палива, забезпечуючи при цьому високу продуктивність. Колісний навантажувач 980L має більшу потужність і зниженими на 25% витратами палива в порівнянні з попередньою моделлю 980H.

Високопотужний двигун ACERT споживає набагато менше палива, забезпечуючи потужність і крутний момент, коли це необхідно. Інноваційні системи силової передачі, гідросистеми, електронні системи і системи охолодження інтелектуально зменшують середню частоту обертання колінчастого вала двигуна і скорочують загальні теплові навантаження на систему, що значно підвищує продуктивність і паливну ефективність. Більш того, ефективний економічний режим забезпечує максимальну економію палива при мінімальному зниженні продуктивності.

Модифікації мостів моделі 980L дозволяють скоротити паразитні навантаження. Доступна в якості опції повністю автоматична система регулювання тяги не вимагає втручання оператора, що дозволяє підвищити тягове зусилля і зменшити знос шин.

Ефективна гідросистема з регулюванням потужності в залежності від навантаження забезпечує пропорційні витрати для швидкого, плавного відгуку системи і оптимальної керованості. Система передає підвищену потужність на колеса при частковій витраті гідравлічного масла, забезпечуючи більш короткі робочі цикли вантажно-транспортних робіт і робіт на схилах, а також більш високе тягове зусилля під час копання.

Вентилятор з регульованою частотою підвищує паливну ефективність і знижує рівень шуму. Крім того, системи управління холостим ходом і зупинки на холостому ходу, що відповідають за зменшення частоти обертання колінчастого вала двигуна або зупинку двигуна після закінчення попередньо заданого інтервалу роботи на холостому ходу, дозволяють не тільки заощадити паливо і знизити рівень шуму, але і скоротити кількість мотогодин, завдяки чому збільшуються міжсервісний інтервали і гарантійний термін.

Нове робоче місце оператора, що є кращим у своєму класі, оснащене чотирма стійками системи захисту при перекиданні (Roll Over Protection System, ROPS), що гарантує неперевершений комфорт, чудовий огляд і ефективність роботи. Встановлені на сидіння органи електрогідравлічного управління робочим обладнанням і програмовані (з кабіни) обмежувачі забезпечують оптимальне управління обладнанням, яке доповнено функцією автоматичного пригальмовування циліндра, що дозволяє захистити конструкції машини і підвищити продуктивність. Нова спрощена панель забезпечує легкий доступ до часто використовуваних органів управління, підвищуючи ефективність роботи оператора. Високопродуктивні системи кондиціонування повітря забезпечують комфорт оператора в будь-яких кліматичних умовах, а пружні опори дозволяють зменшити вібрацію і рівень шуму в кабіні.

Сходи й широкі двері в кабіну дозволяють зменшити кут входу, гарантуючи додаткову безпеку, а поручні забезпечують безпечний доступ до платформ. Вітрове скло від підлоги до стелі кабіни, великі дзеркала з вбудованими точковими дзеркалами та стандартна камера заднього виду забезпечують круговий огляд. Доступна нова система регулювання плавності ходу з двома акумуляторами, що сприяє швидкому виконанню робочих циклів, поліпшеному утриманню матеріалу та плавності ходу, забезпечуючи комфорт оператора.

Детальніше про фронтальні навантажувачі: https://www.zeppelin.ua/products/frontalnye-pogruzchiki/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: