Вівторок, 16 жовтня 2018 14:51

Чим білоруси підкорюють ринок спецтехніки України

У цьому матеріалі розповімо, ніж білоруський виробник спецтехніки «АМКОДОР» підкорює ринок України.

Як розповів Богдан Найдьонов, заступник директора ТОВ «АМКОДОР-УКРОСПЕЦМАШ», дистриб'ютора «АМКОДОР» в Україні, білоруська техніка проста в ремонті, на ній встановлені переважно білоруські мотори, та й вся елементна база, включаючи гідравліку, кабіну і т.д. - на 90% білоруського виробництва. Все це впливає на ціну.

Ще одне з важливих переваг білоруської техніки - це можливість придбати її в кредит з мінімальними відсотками - розповів Богдан Найдьонов. Зокрема, діє міжурядова угода між Україною і Білоруссю, згідно з яким 3 банки - Укргазбанк, Укрексімбанк і банк ПУМБ видають кредити на білоруську техніку зі ставкою близько по 10% в гривнях і стартовим внеском 20-25%.

На сьогоднішній день в Україні користуються найбільшою популярністю екскаватори-навантажувачі на базі шасі Беларус і навантажувачі вантажопідйомністю 4-5 тонн (як фронтальні, так і універсальні). За розрахунками компанії, частка ринку навантажувачів «АМКОДОР» в Україні становить близько 10%.

Всього ж «АМКОДОР» - це близько 120 моделей техніки (не рахуючи модифікацій) для всіх галузей народного господарства - і для дорожнього будівництва, і для лісозаготівлі, і для комунальних робіт, і для сільського господарства. І будь-яку з цих моделей ТОВ «АМКОДОР-УКРОСПЕЦМАШ» готовий доставити в Україну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: