Вівторок, 16 жовтня 2018 13:34

Новий вітчизняний навантажувач Elex представили на виставці

У ці дні в Кропивницькому проходить найбільша виставка сільгосптехніки і устаткування Агроекспо-2016. Один з розділів виставки присвячений техніці і матеріалами, які аграріям можуть запропонувати будівельники.

Екскаватор-навантажувач Elex (зараз в лінійці дві моделі - 81А і 81A-01 - з телескопічною рукояткою) - розробка українського бюро, в основу якої покладена білоруська машина від «Дорелектромаш». Конструкторське бюро Elex переглянуло, спростило, переосмислило кожну деталь машини, в результаті чого вийшов в повній мірі вітчизняний проект.

Машина - рамної конструкції, комплектується вузлами і агрегатами, що зарекомендували себе на відомих машинах (Комацу, Терекс, Вольво), і не висуває жорстких вимог до кваліфікації оператора.

Elex оснащений двигуном Д-245.5S2 Мінського моторного заводу, спроектованим спеціально для даного екскаватора-навантажувача, з охолодженням наддувочного повітря і відповідає вимогам Євро-2.

Як розповіли представники підприємства, машина відповідає вимогам європейських стандартів, і пройшла всю необхідну сертифікацію.

У найближчих планах підприємства - оснастити навантажувач більш потужним і надійним двигуном зарубіжного виробництва - Perkins, Iveco, Cummins, а також встановити кабіну європейського зразка.

У перспективі - почати випуск широкої лінійки вітчизняних навантажувачів і екскаваторів для самого різного застосування. А для це є все: перевірена команда професіоналів-конструкторів, потужна технічна база материнської компанії «Червона Зірка» (а це плазма, лазери, гнучкі, порошкове фарбування),

Так що з упевненістю можна стверджувати: в Україні з'явився серйозний конкурент для зарубіжної техніки.

Та й вартість машини відчутно дешевше вартості імпортних аналогів посилання - 1 450 000 грн. з ПДВ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: