Середа, 14 лютого 2024 17:55

Як українському виробнику вдалось налагодити ефективний сервіс будь-якої техніки

Група компаній TDC має великий підрозділ, який займається ремонтом та обслуговуванням спецтехніки.

Окрім власного виробництва спецтехніки (мінінавантажувачів, фронтальних навантажувачів та екскаваторів-навантажувачів) й навісного обладнання до них, Група компаній TDC проводить технічне обслуговування, діагностику та ремонт будь-якої складності.

Також компанія TDC має велику ремонтну базу де відбуваються поточні та капітальні ремонти техніки таких брендів як Caterpillar, Liebherr, Komatsu, JCB, Volvo, Case, SDLG, Bobcat, Shantui, XCMG, Lonking, Manitou, Hyundai, SEM, Doosan, LiuGong, Hitachi.

 

Для проведення ремонтних робіт майстерня компанії обладнана кран-балками й має окремі пости де ремонтують паливну апаратуру та  проводять роботи з металообробки. Там також відбуваються фрезерування, шліфування й зварювання. Це дає можливість виконувати роботи по шліфуванню валів, ГБЦ, перевірки їх на герметичність, прирізки сідел та притирання клапанів.

Фахівці компанії пройшли відповідне стажування та навчання на заводах й сервісних центрах провідних виробників у різних країнах. Вони володіють необхідними атестатами та постійно підвищують свою майстерність. Зручність для клієнтів полягає у тому, що до них приїде людина, яка спеціалізується саме на вашій проблемі та на вашій техніці на автомобілі, що обладнаний сучасним інструментом, має прилади для комп’ютерної діагностики, доїде в майже недоступні місця. Також сервісна служба має в розпорядженні техніку яка дає змогу провести монтаж або демонтаж великих агрегатних вузлів, двигунів, коробок, мостів, тощо. Завдяки значному досвіду, сучасному обладнанню виробничого цеху й регіональним мобільним ремонтним бригадам TDC має змогу забезпечити високоякісне виконання робіт у найкоротший термін, що дозволяє ефективно економити фінансові ресурси клієнтів.

 

Група компаній TDC, зокрема, виконує наступні види ремонтних робіт:

  • Усі види зварювальних, токарних та фрезерних робіт з будь-якої дорожньо-будівельної спецтехніки.
  • Ремонт дорожньо-будівельної та кар’єрної спецтехніки: бульдозерів, катків, автогрейдерів, асфальтоукладальників, самоскидів і т.д.
  • Ремонт навантажувачів фронтальних та вилкових, ремонт ескаваторів-навантажувачів, автокранів.
  • Ремонт окремих вузлів дорожньо-будівельної, кар’єрної  та с/г спецтехніки: двигуна, трансмісії, гідравліки, коробки перемикання передач КПП, редуктора, паливного насоса, гідромуфти, стріли, ковша, ручок і т.д.
  • Заміну: ножів, зубів, коронок, втулок, черевиків, ланок гусеничних ланцюгів, катків, рульових наконечників, колодок, циліндрів, накладок, барабанів і т.д.
  • Заміну: фільтрів та масла у двигуні, редукторі, коробці передач, мастило з'єднань.
  • Введення в експлуатацію нової спецтехніки та комплексне навчання вашого персоналу.
  • Діагностика: комп’ютерна, безрозбірна та з розбиранням на території Замовника

Будь-які непердбачувані моменти, що виникають у процесі виконання робіт, також обов’язково погоджуються з замовником.

Після закінчення ремонту спеціальна техніка проходить тестування, що наближене до випробовувань нових моделей. Завершальний тест і верифікація робочих параметрів проводиться у присутності замовника. За його бажанням компанія проводить технічне обслуговування відремонтованої спецтехніки протягом усього гарантійного терміну та після його закінчення.

Майстри ГК TDC мають багаторічний досвід ремонту двигунів із США, Німеччини, Великобританії, Китаю, Чехії, Польщі та інших країн світу.

 

Основні етапи ремонту дизельного двигуна схожі з етапами капітального ремонту. Процедура починається з прийому, огляду, діагностики, розбирання та дефектування. Після цього з клієнтом узгоджується перелік робіт і деталей для заміни. По закінченню ремонтно-відновлювальних робіт двигун тестується та обкатується на стенді. Перед тим, як останньому проводять запуск і демонстрацію роботи.

Загалом ми ремонтуємо дизельні двигуни таких відомих виробників: JCB, WEICHAI, CUMMINS, LIEBHHER, ANDORIA, DONG FENG, DEUTZ, SHANGHAI DIESEL, ZETOR, CATERPILLAR, PERKINS, Volvo, Sinotruk, Yuchai, Lovol, Dieselmax, Xinchai.

Зауважимо, що по Lovol компанія має найбільшу кількість запитів.

Також компанія пропонує ремонт та діагностику трансмісії й окремих її частин (КПП, мостів, гідротрансформаторів, редукторів) – ще один профільний напрямок.

 

Ремонт та відновлення сучасних КПП – це високотехнологічний та складний процес. Завдяки багатолітньому досвіду, великій кількості технічної документації по різним моделям КПП, наявності у технопарку всіх необхідних верстатів та налагодженим комунікаціям з постачальниками виконуються ремонтні роботи будь-якого ступеня складності у короткі терміни з гарантією результату й безпеки експлуатації трансмісії.

ГК TDC ремонтує трансмісії та вузли наступних виробників: CARRARO, DANA, ZF (ZAHNRADFABRIK), CLARK, HSW (HUTA STALOWA WOLA), Advance, Dana.

Компанія пишається наданням послуг ремонту та діагностування гідравлічного обладнання та гідравлічних систем виконують кваліфіковані спеціалісти відділу гідравліки, які пройшли сертифікацію провідними виробниками гідравліки, стенди для обкатки гідронасосів та гідромоторів які створюють умови наближені до реальної експлуатації що в свою чергу дає можливість виконувати ремонт максимально якісно. Їх багаторічний досвід й відмінна оснащеність ремонтної бази дозволяють гарантувати високу якість ремонтних робіт та надійне функціонування відремонтованого гідравлічного обладнання у майбутньому. Також майстерня обладнана спеціальною мийкою, гідравлічним пресом  та укомплектована великим переліком інструментів вузького направлення що дає змогу працювати з найскладнішими гідравлічними системами.

Rexroth, Poclain Hydraulics, Eaton, Linde, Kawasaki, Sauer Danfoss, Parker, Hitachi, Komatsu – це провідні системи ремонт яких ми виконуємо багато років та по яким маємо найбільше досвіду та задоволених клієнтів. З цього почесного списку можна виділити компанію POCLAIN HYDRAULICS це всесвітньо відомий виробник гідравліки. Компанія TDC володіє статусом офіційного сервісного центру даного виробника в Україні.

На ремонтній базі TDC відбуваються ремонтні роботи наварно-розточного комплексу з відновлення отворів рами, стріл та інших отворів. У металообробному цеху виготовлять нові пальці та втулки для спецтехніки. А для навісного обладнання індивідуально під розміри зроблять ножі вварні і під болти.

 

На складах Групи компаній TDC є всі необхідні запчастини для проведення як поточного, так і капітального ремонту гідравлічного насоса (будь-які аксіально- і радіально-поршневого усіх виробників та різних модифікацій), мотора (аксіально-поршневого, радіально-поршневого, а також гідравлічні редуктори приводу гусеничних машин та агрегатів), гідроциліндра (забезпечення виробничого циклу від відновлювальних робіт до виготовлення нового поршня, заміни штока, або виготовлення гільзи гідроциліндра), чи будь-якого іншого вузла гідросистеми. При необхідності, завдяки налагодженим відносинам із постачальниками, представники компанії привезуть запчастини для гідравлічного обладнання будь-якого виробника у найкоротші терміни.

Номенклатура запасних частин на складських приміщеннях ГК TDC налічує більше 50 000 найменувань. Така матеріально-технічна база дозволяє забезпечити усі наші виробничі потреби, оперативно реагувати на виклики ринку та гарантувати  виконання будь-якого замовлення клієнтів у найкоротші строки. Окрім цього, TDC офіційно співпрацює з багатьма виробничими концернами, окремими заводами та постачальниками по всьому світу. Це дає змогу постійно актуалізувати номенклатуру та оперативно закуповувати навіть рідкісні запчастини.

Детальніше – дивіться на https://tdc.ua/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: