Четвер, 11 січня 2024 12:37

Відомий виробник представив цікавий гаковий навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Stellar випускає новий гаковий навантажувач NXT40 для завантаження та розвантаження різноманітних самоскидних кузовів.

Stellar Industries представила новий гаковий навантажувач NXT40, здатний завантажувати, розвантажувати та скидати різні кузови вантажівок.

NXT40 — це найновіший телескопічний гаковий навантажувач у серії NXT, який має Z-подібну конструкцію основи та універсальну систему фіксації корпусу.

NXT40, виготовлений у США, має підйомник вантажопідйомністю 16,5 т, створений для шасі з тандемною віссю. Пристрій має гак висотою 54/61,75 дюймів і вторинну стрілу прямокутної форми.

Як і в усіх гакових навантажувачах серії NXT, універсальна система фіксації корпусу оснащена гнучкими зовнішніми замками, які можна регулювати, послаблюючи затискні болти, змінюючи положення та затягуючи назад.

Це дозволяє користувачеві розташувати замки корпусу в певних місцях. Універсальність цієї системи позбавляє від необхідності зрізати замки, повторно зварювати чи перефарбовувати.

NXT40 також має універсальний гідравлічний резервуар. Резервуар можна встановити в різних положеннях на пристрої, щоб уникнути будь-яких обхідних заходів, якщо є елементи корпусу, що можуть заважати встановленню резервуара.

NXT40 буде оснащений або пневматичними елементами керування, або електронними радіопультами дистанційного керування для ефективної роботи гакового навантажувача. Ці системи пропонують пропорційну роботу для забезпечення точного контролю в різних ситуаціях.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, особливістю серії NXT є радіопульт дистанційного керування, який дозволяє працювати як у кабіні шасі, так і стоячи поза кабіною.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: