Середа, 23 червня 2021 14:51

В Дніпропетровській області працюватиме цікавий аграрний автопоїзд

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, одне із фермерських господарств регіону отримало новий автопоїзд-зерновоз у складі автомобіля Dongfeng DFH 3330 (об'єм кузова 30 куб.м.) із вітчизняним причепом «Алеко» (обсяг кузова 35 куб.м.).

Зазначимо, що на базі Dongfeng DFH 3330 в Україні доступні дві декілька модифікацій самоскидів, зокрема, будівельний самоскид та самоскид-контейнеровоз. Модель оснащена 340-сильним двигуном Cummins та 12-ступінчастою КПП FAST.

Обєм кузова будівельного самоскида DFH 3330 становить 18 метрів кубічних, а самоскида-контейнеровоза – 30 метрів кубічних.

У будівельному виконанні застосована самоскидна платформа «Алеко» із заднім розвантаженням типу Half Pipe (напівколо). Вантажопідйомність моделі досягає 30 т.

Своєю чергою самоскид-контейнеровоз на базі DFH 3330 оснащений самоскидною тентованою платформою «Алеко» із заднім та боковим розвантаженням.

Також українські агровиробники мають змогу замовити отакий от автопоїзд зерновоз, спроможний сумарно за одну поїздку перевозити до 65 кубометрів сипучих вантажів, причому із цілковитим дотриманням норм українського законодавства.

В усіх вантажних автомобілях Dongfeng створені максимально комфортні умови для водія: кондиціонер, відмінна оглядовість, зручні регульовані сидіння та багато іншого.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, детальну інформацію про технічні характеристики, комплектацію та умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати за т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, та на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

А також шукайте в соцмережах: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: