Середа, 08 листопада 2023 11:46

Представили великий мобільний перевантажувач зерна

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до виставки Agritechnica 2023 виробник причепів Annaburger представив нову модель перевантажувача зерна серії ProfiPlus.

Бункери-перевантажувачі значно підвищують продуктивність зернозбирального комбайна. Під час роботи з перевантажувачем комбайн не втрачає час на маневрування або очікування. Крім того, один бункер- перевантажувач може обслуговувати відразу 2-4 комбайни.

Кузов нового бункера-перевантажувача вміщує 38 м³, а швидкість перевантажування складає неймовірні 20 м³/хв. Це означає, що цілий бункер можна спорожнити менш, ніж за дві хвилини. Для цього виробник причепів з Німеччини використовує великогабаритний перевантажувальний шнек діаметром 600 мм.

Спільним для всіх бункерів-перевантажувачів Annaburger є те, що вони контролюють кількість перевантажуваного матеріалу через дві чутливі заслонки, незалежно від швидкості обертання перевантажувальних шнеків. Це оберігає трансмісію причепа та зчеплення ВВП трактора.

Крім того, водій також може працювати з низькою частотою обертання карданного вала без ризику зупинки двигуна трактора через перевантаження ВВП.

Для швидкого руху в полі завод-виробник покладається на трьохосне шасі з підвіскою на листовій ресорі, посиленими осями та колісною базою 1850 мм.

Перевантажувальний шнек в робочій позиції має максимальну висоту перевантаження майже 5 м і максимальний виліт шнека в сторону 2,2 м. Це означає, що можливе завантаження навіть високих вантажівок та відносно низьких сіялок.

Для точного зважування матеріалу, що транспортується, причіп може бути обладнаний опціональною системою зважування. Ця абсолютно нова система «Agro Hub» оснащена тензодатчиками у всіх трьох осях і в шаровій зчіпці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це дозволяє знизити власну вагу перевантажувача порівняно із системами з подвійною рамою бункера. Завдяки опціональному управлінню ISOBUS зважування тепер можна документувати ще точніше, простіше та швидше.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: