Техновектор

Оцініть
(0 голосів)

Компанія ТОВ "Техновектор" пропонує українським компаніям, організаціям і приватним особам найсучаснішу високоякісну комунальну, будівельну та сільськогосподарську техніку і здійснює післяпродажну сервісну підтримку.

З самого початку своєї діяльності, з 2007 року, компанія є офіційним представником і сервісним центром в Україні фінського заводу Avant Tecno Oy - виробника багатофункціональних малогабаритних машин і навісного обладнання, що поєднують в собі ефективність, високу якість, економічність, ергономічність і простоту управління. Широка модельна лінійка Avant включає як професійні моделі, так і моделі для приватного користувача. Їх унікальні конструкції і передові технічні рішення задовольняють запити найвимогливіших покупців і гарантують відчуття користування особливою техніки.

Взагалі, пристрасть до сучасній техніки, механіки і гідравліки і породило ідею створення компанії "Техновектор". В компанії хотіли взяти плоди творінь самих передових світових виробників і поділитися з вами, використовуючи свій досвід, в тому числі досвід, отриманий під час регулярного навчання на заводах-виробниках.

Клієнти компанії отримують індивідуальний сервіс і можливість підібрати продукт, який буде відповідати їх потребам і конкретним умовам, в яких цей продукт буде експлуатуватися. А рівень післяпродажного сервісного обслуговування в компанії буде відмінним підкріпленням покупки.

Будівельна, комунальна, сільськогосподарська і снігоприбиральна техніка від компанії «Техновектор» - ексклюзивного імпортера і дистриб'ютора в Україні наступних брендів:

  • AVANT (Фінляндія) - шарнірно-зчленовані багатофункціональні міні-навантажувачі та навісне обладнання для них;
  • KRAMER (Німеччина) - колісні фронтальні навантажувачі та міні навантажувачі, телескопічні навантажувачі, навісне обладнання для них;
  • JO BEAU (Бельгія) - подрібнювачі гілок;
  • WALLENSTEIN (Канада) - подрібнювачі гілок, садові подрібнювачі, дровокольні процесори;
  • BAUMALIGHT (Канада) - пересадчікі (викапивателем) дерев;
  • CLM (Італія) - в'їзні похилі аппарели, рампи, пандуси з алюмінію.

Подані торгові марки є лідерами у своїй галузі, а техніка відповідає всім вимогам найвимогливіших користувачів. Заводи-виробники мають величезний досвід її виробництва, використовують передові технології і розробки, висококваліфікований персонал. Нашим клієнтам, ми пропонуємо не просто високоякісну техніку, а також надійне післяпродажне сервісне обслуговування і підтримку.




Інформація:

  • Місто: с. Тарасівка, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.
  • Вул.: вул.Київська
  • Буд., офіс: 2-б
  • Тел.: (044) 332-44-93
Прочитано 3100 раз
Ще матеріали з цієї категорії: « Завод Техкомплект Укр Трак »

Пошук техніки:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: